Επιστροφές προϊόντων και χρημάτων

 

Σε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή της αξίας τους.

 

Προϋποθέσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ : Καμία επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή χωρίς την προσκόμιση της πρωτότυπης απόδειξης .Σε περίπτωση τιμολογίου απαιτείται Δελτίο επιστροφής.

Τι πρέπει να κάνω πριν επιστρέψω ένα προϊόν :

·  Επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, την αιτιολογία επιστροφής και αν επιθυμείτε αντικατάσταση ή επιστροφή της αξίας του προϊόντος.

·  Εντός μιας εργάσιμης ημέρας από το e-mail σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, δίνοντάς σας οδηγίες για το πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ σε εσάς και για το πώς θα μας στείλετε το πακέτο σας .

·  Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή με χρέωση του αποστολέα στα ΕΛΤΑ με προπληρωμένη και ασφαλισμένη αποστολή .

·  Τη διεύθυνση επιστροφής θα σας τη στείλουμε με απαντητικό e-mail .

·  Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή της αξίας του

 Τι πρέπει να προσέχετε τα επιστρεφόμενα προϊόντα: 

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη πλήρη, χωρίς φθορές κλπ. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες, και να φέρει όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ.  Δελτίο Αποστολής Ταχυδρομικής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Κόστος Επιστροφών

Τα έξοδα μεταφοράς για επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη .

Επιστροφές Χρημάτων

Η επεξεργασία των επιστροφών προϊόντων γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την άφιξή τους στην αποθήκη μας. Σε περιόδους αιχμής μπορεί να χρειαστούν έως 7 εργάσιμες ημέρες. Μόλις η επιστροφή των προϊόντων γίνει δεκτή το επιστρεφόμενο ποσό πιστώνεται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας στείλετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ :

Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί κάποιος από τους προαναφερόμενους όρους η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή και το προϊόν θα επιστραφεί στον πελάτη με χρέωση και έξοδα μεταφοράς .